Vebo Derde handje

De Vebo borstweringssteun is verkrijgbaar met een beugel met daaraan een draadeind. Deze uitvoering dient om afdekbanden snel en zeker op hun plaats te verankeren.

Met het derde-handje, een kunststofplaatje met gaten, verloopt het plaatsen van de afdekbanden nog vlotter. Dit hulpmiddel zorgt ervoor dat het draadeind keurig omhoog blijft staan zonder dat er een paar extra – en dure – handen aan te pas komt. Zo kan men de afdekbanden makkelijk over de rechtopstaande draadeinden laten zakken. De toepassing van het derde-handje is eenvoudig en wordt hieronder stap voor stap uitgelegd.

Haak de beugel met daaraan het draadeind in de slobgaten.

Pak een derde-handje en kies het gat dat zich voor de gegeven spouwsituatie het best leent. In de praktijk zal dit vaak een van de gaten in het midden zijn.

Schuif het derde-handje over het draadeind en duw het licht naar beneden de spouw in (holle vorm). De verende werking van het kunststof trekt het draadeind rechtop. Ook is het mogelijk het derde-handje helemaal binnen de spouw aan te brengen (bolle vorm).

Positioneren en het op zijn plaats laten zakken van de afdekband worden zo heel eenvoudig (de derde-handjes blijven gewoon zitten).

Door van tevoren alle draadeinden van derde-handjes te voorzien, kan het plaatsen van de afdekbanden als een routinematig – en dus kostenbesparend – proces worden uitgevoerd.

LOG IN

Om deze content te kunnen zien heeft u een account nodig om in te loggen.


Nog geen account? Maak hier een account aan.